Hürriyet

9 Kasım 2011 Çarşamba

Radisson'da Brunch




Aslında bunu yazmak için geç kaldım sayılır ama, olsun! Aylar süren workshop bitti ve David'imiz artık Ortaköy Radisson Otel'deki en karizmatik intern oldu ;) Biz de gidelim de o güzel kreplerinden, waffle larından, omletlerinden bir yiyelim dedik.
kylie
Kafasında aşçı şapkasıyla David babuşum çok şirindi.

Büyükçe bir açık büfesi var Radisson'un, çeşit çeşit peynirler, reçel, bal ve lokumda sınır tanımamıştı. Ayrıca organik kahvaltılıklar köşesini de çok beğendim ve hatırladığım kadarıyla şeker hastaları için uygun olan yiyeceklerden de bulunduruyordu. (reçel vs. gibi)

Ayrıca börek, bacon, sosis gibi sıcak kahvaltılıklar da gerçekten çok güzeldi.

Ve tabii ki de omletlerin başında duran David sırayla siparişleri alıp hazırladı bizimkileri :)) Hırvatistan'a tatile gittiğimizde de sosis makarna tarzı soslu güzel yemekler yapmıştı, bir de Ergin'in evinde mangal yaptığımızda tadını asla unutamadığım o brownie'yi yapmıştı. Ama onu o porfesyonel kıyafetiyle gerçek bir "chef" olarak görmek çok güzeldi.

Kısacası söyleyceğim şu ki Radisson'da brunch'a gidilir! Biz şehir fırsatı'ndan bulup daha ucuza aldık;) Normal fiyatı hatırladığım kadarıyla 80tl civarıydı. Boğaza sıfır camekan salonu eminim ki yazın daha da güzeldir. Bizimki yağmurlu bir sonbahar sabahına denk geldi ama buna rağmen keyif aldık..







Radisson Blu Hotel

Çırağan Cad. 46, - Ortaköy - 34349 İstanbul


Tel: 0212 310 15 00



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder